Profile

Join date: May 29, 2022

About

[MM-Kisat] SUOMI KANADA MM-finaali 2022 suora lähetys Liveseuranta Millä kanavalla on Kanada vs Suomi tänään? Päivämäärä, kellonaika, TV-tiedot IIHF:n MM-kultaa varten Kanada ja Suomi kilpailevat mitaleista etenemällä miesten jääkiekon MM-finaaliin.


🔴GO LIVE📺📱👉 Canada vs. Finland Live

▶️LIVE NOW📺📱👉 Canada vs. Finland Live Stream


Kanada ja Suomi kohtaavat finaalissa kolmatta vuotta peräkkäin miesten jääkiekon MM-kisoissa, mutta punavalkoisten edessä on valtava haaste: haastajia vastaan ​​riehuvalla kotikentällä.Kanada vs Suomi -ennuste, kertoimet ja vedonlyöntivinkit


Kanada vs Suomi -ennuste, tapaaminen pidetään 29. toukokuuta. Tarkastellaan vastakkainasettelun yksityiskohtia ja määritetään optimaalinen.Stanley Cupin pudotuspelit saattavat olla käynnissä, mutta koska sunnuntaina ei ole NHL-pelejä, kansainvälisellä näyttämöllä on mahdollisuus loistaa kirkkaasti.2022 IIHF:n maailmanmestaruuskilpailujen kultamitaliottelu pelataan sunnuntaina, kun Kanada ja isäntä Suomi kohtaavat. Maat kohtaavat mestaruusottelussa kolmatta turnausta peräkkäin.MM-finaaliottelu Kanadan ja Suomen maajoukkueiden välillä pelataan Tampere Deck Arenalla Tampereella.


Kanada teki hämmästyttävän paluun voittaakseen Ruotsin IIHF:n MM-kisoissa ja toivoo sujuvampaa kulkua Suomen ohi.Kanadan maajoukkue teki uskomattoman paluun viimeisellä neljänneksellä. Julienin puolustajat tapasivat Ruotsin maajoukkueen ja hävisivät 42. minuutilla 0:3. Kuitenkin Gravesin, Duboisin ja Barzalin ponnisteluilla maajoukkue onnistui viemään pelin jatkoajalle, ja Betersonin maalin jälkeen voittomaalin jo 43. sekunnissa. On huomionarvoista, että kanadalaiset osoittivat aggressiivista hyökkäävää jääkiekkoa ja tekivät peräti 42 laukausta maaliin.Kari Yalosen hoitajat selviytyivät helposti Saksan maajoukkueen kanssa viimeisessä vaiheessa – 4:1. On huomionarvoista, että Suomen maajoukkue käytti pätevästi tarjotun enemmistön, ja kolme maalia lensi numeerisessa epätasa-arvossa ja neljäs meni tyhjään maaliin. Yleensä viisi parasta toimii luottavaisesti ja esimerkiksi viimeisessä kohtaamisessa.Nylanderin kallis rangaistus 25 sekuntia päätyi erontekijäksi, sillä Bathersonin kertaluontoinen voitto 45 sekuntia voitti Kanadan pelin – joukkueen neljäs peräkkäinen puolivälierän jatkoajan voitto.Kanada ja Suomi kohtaavat finaalissa kolmatta vuotta peräkkäin miesten jääkiekon MM-kisoissa, mutta punavalkoisten edessä on valtava haaste: haastajia vastaan ​​riehuvalla kotikentällä.Kanadalaisten on löydettävä herkkä tasapaino fyysisen pelin ja innostuneen taistelun välillä. Muuten ei kestä paljoakaan, että seeprat alkavat jakaa syöttöjä rangaistusalueelle, jos Kanada toistuvasti ylittää rajan.

[

[MM-Kisat] SUOMI KANADA MM-finaali 2022 suora lähetys Liveseuranta

More actions